Ett jävla festande





Det har varit ett jävla festande på de senaste förkeporna hos mig. Det är helt galet hur skit lägenheten ser ut såhär dagen efter. En ovetande om antalet människor som drack här igår skulle hur lätt som helst kunna tro att det varit öppet hus för hela staden. Det ligger skor i sägen, soffan och bakom tv-bänken. Citron och påsar med salt ligger på bord, bänkar och såväl golv. Det klibbar och stinker fylla i vare liten vrå. Något nytt för detta förkrök var att det ligger små stenar över hela vardagsrumsgolvet. Sånna där dekorationsstenar, dock hittar jag inte fatet de så prydligt ska ligga på. Jag hittade även en iPod Touch under massa kläder i mitt sovrum. Tack och bock, precis vad jag behöver!

Idag har jag gjort mitt allra bästa för att inte se, lukta eller framträda bakis på jobbet. Idag gjorde jag mina timmar på Sandegårds, då det kändes lite extra viktigt att vara skärpt. Det gick. Men inte mer än så. Det gick inte bra, men inte heller så dåligt. Är lite besviken på mig själv att ens utsätta mig för risken att se odrägligt bakfull ut. Men det gick som sagt, efter åtskilliga glas vatten och en par strykningar foundation i ansiktet så var man på topp igen. Det enda som inte gick att åtgärda var min röst. Så idag servade jag kunder med en hes och sliten stämma. Kanske trodde de att jag hade en sån härlig röst, kanske att jag var en sångare? Eller så ser de bara rakt igenom kladdet i mitt ansikte och de sprängda ögonen - såg att jag var jävligt trött och bakfull som ett as. Pinsamt, men det är smällar man får ta när det ska vara ett jävla festande hela tiden.

Ikväll kör vi igen. Inte på samma gnista, men en utgång går inte att komma ifrån. Ikväll blir det middag och lite krök i Gävle med mina kollegor på Scorett! Tagga!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0