tio dagar!

Idag är det tio dagar tills jag reser till Paris och hälsar på supersanna_. Ser fram emot det något oherhört. Vill att tiden ska gå fort fort fort!

Går fort nu

Hej kompis det går bra nu *hiphopmelodi*...
Tiden går går fort på morgonen så jag blir alldeles svettig. Hinner knappt resa mig upp ur sängen förens bussen redan har gått förbi min närmaste hållplats. Allt jag tar mig för att göra, grooming, ansa tomteskägget och kamma bena tar alldeles för lång tid. Eller så är det så att tiden helt enkelt går fortare i just min lägenhet runt den här tiden varje vardag.
Hinner inte ens styra upp något läsvärt av detta inlägg. Måste springa!  (med en ostmacka i käften)

Ma plaza

På begäran! Såhär bor jag.

White Sky

I fredags var jag med jobbet på en föreläsning om ämnet "säljande". Mest var den underhållande, näst intill ståuppkomik, men framför allt så handlade den om inställning. Att vi ska tänka på hur vi rör oss, för oss och tänker när vi välkomnar en kund till butiken. Lika viktigt hur vi beter oss runt kollegor etc. Kort och gott - vilken inställning vi har på arbetstid, även hemma för den delen. Idag ska jag pröva mig av allt nyttigt och roligt den glade norske föreläsaren predikade. Trots jag har försovit mig, att äggen var slut, att jag skar mig på smörpaketet... och att jag ät tröttare än jag kan minnas trots nästan 8 stabila timmars sömn.
Idag leker livet. Dagens soundtrack:

Fyrkantigt snusande?

Har inte gjort något annat alls än att sitta framför min mac ikväll. Hoppade till och med över gratis tacos hemma hos min syster, något jag ångrar bittert. Har blivit alldeles fyrkantig efter allt nördande, plus att jag precis stoppade in jordens prilla!
Eller vänta nu, jag snusar inte. Bilden måste vara redigerad på något avancerat vis.
Godnatt.

Alex vann

Som ni kan läsa i tidigare inlägg så har det varit en djup dal av enbart filmtittande och förtäring av socker samt utemat på senaste tiden. En av dessa kvällar, mitt i någon av halvbra film, bestämde sig min käre vän Alex att det var dags att ändra vår bana. Tid för att hitta på något kul och framför allt kreativt. Han förklarade sin idé. Vi skrattade och hånade honom. Han insisterade. Vi slog vad. No cash, bara ära. Alex vann...

Smak av hål i tänderna

De känner mig något så när hoppas jag kan tala om mig som en ödmjuk kille. Skryt och sådant onödigt är inget jag håller på med. Men är det något jag kan tycka är lite häftigt sådär, som borde göra några av er gröna av avund är: jag har nämligen aldrig någonsin har haft något fel på mina tänder. Inte ett hål, en lagning eller någon fyllning. Har noll koll på allt vad som kan hända hos en tandläkare.
Men nu behöver ni inte längre riva ert hår. Nu är det nämligen något som är fel. Det känns i hela munnen, i varenda tand. Det smakar till och med som att det skulle kunna vara något på tok... säger jag som aldrig varit med om det. Men om hål i tänderna har en smak så är det den jag har i munnen nu. Äckligt... men ändå lite spännande och nytt.

En riktig bloggare

Först hade jag på mig detta. Vitskjorta i botten till chinos och churchs, cardigan i ull och sedan en club blazer + hårt draget hår bakom öronen. Ursnyggt!
När jag kom hem bytte jag till detta. Barfota i trasiga converse, mjukisar och stickad tröja + luva. Jisses vad skönt att lätta lite. Trött lördag, trött klädsel... (läs skön klädsel).
Nu har jag på mig detta...
Känner mig som en riktig bloggare med outfits och allt! Godnatt

Cool lärdom

(ej 2010)
Gant är coolt. Vår stora katalog som kommer en gång per år trycks upp i flest ex i världen efter Ikea-katalogen och Bibeln. Den drar jag minst två gånger per dag. Så cool är jag.


Jacka - hejja hejja!

Det finns många problem i världen. Skotten i Malmö, Barack Obama tappar mer och mer stöd och Alice hoppar av Idol... men det största av dem alla är just: vad ska jag ha för vinterjacka? Känner redan nu att förra vinterns jacka, vilken det nu var, är alldeles för tunn. Om det inte innan oktober når sitt slut hänger en ny jacka i hallen så kommer jag att dö. Inte bara av bitande kyla  utan även av beslutångest. En ångest som förstorats så pass att allt annat anses oviktigt här i världen.
Har en klar bild hur jag vill att jackan ska se ut, något i den här stilen; den ska vara lite längre, fast inte för lång, inte för kort, gärna röd, helst marinblå, mycket detaljer, huva, neutralt brun, i ull, inte röd, clean, billig, inte fjortis, stor, liten, prisvärd, snygg, ovanlig, klassisk, cool, dyr, modern, fashion, svart som natten, praktisk, vanlig... är ni med?
Jag är inte med. Vill inte vara med längre. Kör utan. Lager på lager och dubbla halsdukar - hejja hejja!

Virtanen för en gångs skull

Det finns väldigt många kändisar jag fullkomligt tokgillar, ser upp till, avundas och till och med älskar. En av dem som inte platsar i någon av ovanstående fina kategorier är nöjes-clownen Fredrik Virtanen på Aftonbladet. Jag ogillar honom inte, men vi klickar inte. Han faller mig inte i smaken det minsta, spottar försiktigt ut honom i en servett och gömmer honom under tallriken som det rackar-barn jag innerst inne är. Men hans senaste krönika i tidningen ovan träffar så himla rätt för en gångs skull. Skulle kunna skrivit exakt samma sak här. I alla fall tänkt. Nästan samma. Inte precis orden. Men typ. Ja, ni förstår... läs den här och håll med oss!

Håller med Nina

Filip:  -Skulle du behöva gå ner några kilo kanske?
Nina: - Ja, det är alltid välkommet men kakorna går först
Citatsprutan Nina från Lite Sällskap slår till igen!

God morgon..

God morgon.. ser arg och farlig ut! Låt inte skenet bedra. Idag är jag ledig och dagarna till den elfte november blir bara färre!

På "papper"

Känner mig lite dum över att säga att det inte händer något i mitt liv. Det händer en hel del. Korten på bordet.
Det finns en väldigt fin tjej som för tillfället bor på andra sidan Europa, men som snart kommer hem. Har nyligen bytt jobb, det nya jobbet känns så rätt att jag ser mig själv stanna tills det är dags för pension. Var på lägenhetsvisning här om dagen, precis som alla de andra bostäder jag är intresserad av låg denna i Gävle. Vill iväg från lilla Sandviken (viktigt att tillägga, vill inte bort från invånarna utan från byn i sig). Känns som att det händer mer än på länge. Känns bra att få det nedskrivit på "papper" ibland. Vimsig som jag är så glömmer jag alldeles för lätt.

Med ett skratt

Börjar min morgon med ett skratt. Fullt möjligt att det blir mer än ett.

Besök

Min gode vän Viktor är på besök. Inte bara över dagen. Inte ens bara över helgen. Nej, herrn har varit på besök i snart tjugo dagar. Fastän det är himla trevligt så börjar det nästan bli lite fånigt. Kanske är det jag som är fånig, som faktiskt saknar honom nu när han har fått flytta hem till Daniel. Känner mig smått ensam och övergiven. Fast hur mycket det än ekar att vara solo igen så är det fantastiskt skönt. Kan lyssna på min musik, äta vad jag vill och om jag nu av någon outgrundlig anledning skulle vilja diska naken så är det fullt möjligt. Det viktiga i sammanhanget är att han fortfarande är kvar här uppe, vilket leder till att mitt coola grabbgäng umgås så mycket det bara går för att vi vet att vi snart skiljs åt igen. Det låter himla fint när jag uttrycker det på det viset. Visst är det fint, men det är samtidigt väldigt fult. Vi är hela bunten hemskt fula. Det enda vi gör är att hyra film, spela tv-spel och äta onyttigt. Livsnjutare till tusen. Dygnet runt i snart tjugo dagar. Vi trivs med detta. Så pass bra att vi mot vår vilja vägrar att ändra på denna onda bana. Kanske blir vi kvar på den för evigt, kanske blir vi tjocka och rosa. Lyckliga.

Kanske inte

Känner mig konstig idag. Mer än vanligt. Har rakat av mig allt skägg, är helt clean. Det har jag inte varit sen någon gång i gymnasiet, vi pratar alltså ett helt gäng år. Det är förbaskat ovant. Så ovant att jag blir förvånad varje gång den där väldigt unga killen i spegeln tittar skrämt på mig. Kan ha varit lite smått oklok att göra detta just till idag då graderna valde att sjunka lite extra. Ska prompt försöka mig på denna unga och städade look, kanske kommer min vän Daniel att få fortsätta ge mig komplimanger som; "du ser renare ut utan". Fina ord. Kanske förblir jag till utseendet lika ung som jag är till sinnet, kanske inte. Tycker hemskt synd om alla flickor som inte kan värma ansiktet med ett stickigt skägg. Mest synd om dem är det för att mitt skägg är upptaget.

Inget liv = ingen text

Här kommer inga nya rader nu för tiden. Här händer inget nytt. Det har med att göra att det inte händer så himla mycket i mitt liv just nu. Fast det egentligen händer rätt mycket... kanske händer det bara mycket och just inte något nytt. Så är det nog om jag tänker efter, som jag så sällan gör. Kanske blir skärpning. Kanske inte.  

Hanging with the grabbar - "svensson-livsnjutare"

Ibland känns det verkligen inte som mina kompisar och jag själv inte har något liv. Och om det är så att vi skulle ha det så lever vi det nästan helt utan mening. Antingen är det arbete eller så är det: kasta pengar på godis som får oss att må illa,  film och tvspel som gör oss fyrkantiga och alkoholen tänker jag inte ens gå in på. Vi är riktiga amatörer på att leva... men vi har förbaskat roligt och i alla fall jag njuter av varje sekund som "svensson-livsnjutare".

Hanging with the grabbar

Idag vart någon av en spontandag. Nästan lika busigt och inte ett dugg planerat som besöket på sunkiga 8ball igår natt. Så rastlösa att vi bestämde oss för att dricka öl och spela biljard halva natten - på en tisdag (samvetet verkligen på topp dagen efter...) Men nog om gammalt, istället mer om nytt; Idag vart det en sen lunch och sedan en tripp till Gävle för att mina goda vänner var i stor nöd av lite frisyrputs. Lite shopping. En kopp kaffe och ett par cigg. Sedan en avrundning i form av våfflor med grädde. Självklart hade vi inte heller räknat med att det behövdes en elvisp till grädden. Hämtade även ut min efterlängtade blazer på jobbet, som jag för övrigt vill ha på mig dygnet runt, och fyndade ett par grymma skor på favorit-haket Scorett!
Slutsats: Välkammade killar, trängre på skohyllan, mätt och belåten... samt en gråtande plånbok.
Kanske kommer några bilder från dagarnas bravader. Håll till godo.

stolt innan sju

Idag, innan klockan ens slagit sju, är jag hemskt stolt över mig själv. Har nämligen äntligen utan någon form av guide lyckats knyta fluga! G-R-Y-M KILLE ! ! !

F*n så bra


Eller

Antingen så är jag fortfarande lite smått påverkad sen igår, eller bara riktigt pigg. Ingen direkt huvudvärk, fräsch i magen och vitt jag vet så gick det inte allt för mycket pengar igår. Det känns fint det hela, trots att det är dagen efter ett riktigt röjkalas. Lite extra fint är det att jag idag är ledig.
Idag blir de HEMMAKVÄLL så det står härliga till och en efterlängtad dejt via Skype!

RSS 2.0