Passion is the new fashion

 

 

Känner mig som en otroligt passionerad musiker just nu, livet kanske kommer att börja leka på allvar efter vad jag har fått höra idag. I skrivandes stund slår jag med mitt långa hår mot tangenterna i takt med farten meningar bildas här och nu, i just denna text. Jag ser mig själv som Robert Wells. Eller någon betydligt häftigare, kanske mer som Mike Grubbs, sångaren i Wakey! Wakey! Ja, det är jag just nu. Bara så ni vet.



 

 


FIASKO IGEN



Jag och min vapenbroder Daniel har en hemsk förbannelse över oss. Vi har helt otroligt svårt att få med oss en "bra", "sevärd", "okej", "sådär" film med oss när vi hyr på HEMMAKVÄLL. Vi får med oss en "riktigt dålig" varje gång. Ikväll hade vi med oss lite blod från Gävle, inte vart filmvalet ett bättre val för det, inte alls faktiskt. Stiliga grabbar med bra koll på IMD, bra koll på film över huvudtaget... lik förbannat blir det fiasko varenda gång. Ikväll försökte vi med filmen The Men Who Stare at Goats. I rolllistan har vi både George Clooney och Kevin Spacy - inte hjälpte det.






Stryk roligt

Inatt är natten min kropp tar igen den sömn vi gick miste om i helgen. Det är minst sagt välbehövliga timmar. Det ska bli så förbannat helvetes jävla skit-skönt! Nybäddad säng, kylen laddad med god frukost och inget livsviktigt på schemat inför morgondaen förutom lite tvätt, gym med Alex och lite fusk-solning. Den här sömnen är så otroligt efterlängtad att jag inte får ut det i ord. Om jag säger såhär; trots min kärlek och mitt engagemang för Scorett och Sandegårds så skulle jag neka samtal från dem om dessa sker innan klockan elva imorgon förmiddag. På riktigt!
Vad gäller denna sönderpratade sömn så får det mig att tänka på något roligt jag hörde idag. Nämner ingen vid namn med tanke på konsekvenserna. Denne har verkligen bestämt sig att hålla sig till rätt kost och hård träning, i helgen gick det snett, det slutade med mat på en hamburgebar. Det fanns läsk och strips inblandade, personen i fråga har hållt sig från detta väldigt länge och längtan efter friterat och salt kan vi alla förstå. Personen kliver snett, bara för ikväll. Mycket tråkigt att snedsteget togs i så onyktert tillstånd att denne inte minns själva upplevelsen... Stryk roligt, mitt medlidande är enormt, men att inte småle är svårt. Det är på ett cirkus samma sak som att någon av mina kollegor imorgon hindras från att arbeta så att jag måste rycka in och därav gå miste om denna högt beaktade sömn.
Hemska tanke.




Liggsår

Det känns alltid meningslöst att förtälja något på söndagar. Det är samma visa som spelas i mitt huvud. Toner i repris som slåss med resten av dess innehåll som är skadat sen gårdagens samt fredagens äventyr. Ärligt så har  alkoholen inte gett mig mer krigsskador än lite klotter på underarmarna denna helg. Sen förstås mitt bankmatkort som så vackert lämnade mig i fredags. Jag anser att den förlusten inte hade något alls med alla goda drinkar att göra utan endast bygger på en förbannad klumpighet... annars är jag hel. Utan kort och ett pimpat skinn. Det enda som riktigt gjort mig illa är bristen på sömn. Imorgon sover jag hela min lediga dag, ska se till att få liggsår tills på tisdag!


Ugly dancing

Känns som att jag inte ens får komma i närheten av dansgolven på Gävles uteställe nummet ett - Goya. Kanske aldrig mera. Portad för livet.
Ikväll söker jag förlåtelse genom att göra ett lungt, sansat och nyktert besök! Ska mest sitta och snacka goya hela kvällen.

Fett kul kille!



Shoppa tiger

Idag har jag shoppat tiger, satan i gatan, k-pisten i kistan, jävlar i min lilla låda vad dyrt det vart! Men snyggt, ack så snyggt! Mer tiger till världen!


 

 

 


Tävling hos http://mandyego.blogg.se/

"Coola människor tävlar. Speciellt när det står god mat på spel. Speciellt cool är man när man är redo att bjuda med sig bloggerskan på lunchen!"

 

 

 


VIP-kväll @ Sandegårds

Hej hej hej! Vilken hej-dundrandes kväll det har varit på Sandegårds ikväll! Mr och Mrs VIP har bjudit på långa kvitton hela kvällen. Erik, jag och Tina har bjudit på grym service samt öl, vin och snacks. Tro mig. Tro mig som på er heliga bok - att det var en bra kombo.
Tack och godnatt imorgon är jag ledig. Fast ändå inte. Imorgon fortsätter jag sälja ursnygga skjortor, shorts och chinos, that's how I gör.




Viktiga riktiga pengar

Startade denna morgon friskt med följande aktiviteter: satt och stirrade i väggen i säkert tjugo minuter innan jag riktigt förstod att jag var vaken. Efter det betalade jag räkningar. Idag borde vara en fröjdens dag, det är denna dag de stora kulorna ramlar in, med andra ord så föll lönen in. Som vanligt är den välkommen men det bittra i det fantastiska är att det går alldeles för snabbt att göra av med den... som att sitta och betala räkningar via min banks hemsida. Det är farligt det här med internetbank, allt är bara siffror för mig där. Djupt inom mig vet jag att dessa siffror är viktiga pengar, som ska läggas på viktiga saker. Men de försvinner så snabbt framför mig, ocr-nummer dit och plusgiro dit, allt är bara siffror. Siffror som hokus pokus är halverade på bara ett par minuters knappande.
Usch vilken dålig start på dagen.






Syndar igen

Ikväll syndar jag med utemat igen. Måste ta tag i livet och fylla upp skafferi samt kyl/frys. Det här går inte i längden! Fast fasen så gott det är. Så enkelt det är... så tidssparande det är! Spar in någon timme så jag kan lägga den på att inte göra något alls - med ett bra samvete. En påse McDonalds och en skopa ironi, hoppas det smakar!




Bitter och farlig

Jag känner mig katastrofalt sliten. Mitt huvud värker, halsen gör ont och näsan är lika täpp som den jobbiga hostan skräller tätt. Är inte döende, men efter en hel natt utan ordentlig sömn vill jag bara ta en kula. Ni vet man försöker sova, tvingar sig själv... men det går bara inte. Hur jag än vrider och vänder på mig så är allt obekvämt. Kuddarna hårda och täcket lika omysigt som att ha gruset från en grusgång över sig. Antingen fryser jag eller så dryper jag av svett. Idag tänker jag vara bitter och farlig. Den som kommer i min väg får skylla sig själv! 




 

askalas!


Igår var jag askalas mest hela kvällen, är antagligen portad från Goya för resten av livet. Allt var gratis men ändå gick det en jävla massa pengar - värt varenda krona! För roligt hade jag.
Idag mår jag inte så hilma askalas. Ont i nacke, hals och huvud. Känns som en klyscha att ens tänka tanken att aldrig mer vilja förtära alkohol, men just nu så blir jag både spy och bajsnödig vid blotta tanken.




Jävla skit helvete fan kuk vad jobbigt allt är.





Scorett Valbo update 22/5-2010


Det blir mycket Scorett i inläggen, simpel anledning; platsen jag tillbringar större delen av mitt vakna liv. Vill bara dela med mig av lite vad som händer i butiken just nu!


- Valbo Köpcentrum firar 40 år. Vi är med i deras kuponghäfte! Erbjudandet lyder: 40 % rabatt på utvalda skor. Fråga oss i butiken så visar vi vilka! Riktiga kap på både dam och herr.

- KÖP 2 BETALA FÖR 1! Kampanj som drar igång efter helgen, massor av utvalda artiklar till bra priser! Vi bjuder självklart på det billigaste paret.

- VAGABOND visar upp sina vassaste modeller, stor skyltning och give aways!

- Sista skvätten REA 50 % finns kvar långt in i butiken, storlekarna sinar snabbt nu, passa på.





Fancy jubileum!


Min arbetsplats firar hela 40 år i år! För att vara korrekt; Valbo Köpcentrum firar 40 år - alltså inte Norrlands vassaste skobutik Scorett Valbo. Men eftersom vår tjusiga butik ligger i detta köpcentrum så blir man lätt medryckt. Hela centret har blivit pimpat i form av nya fancy rastplatser, proppade med bekväma fotöljer och soffor. Allt förstås sponsrat av vår store granne IKEA Gävle. Blommor och nyputsade väggar. Ny hemsida som är så tjusig att till och med facebook blir grått. Det händer liksom något, vardagen får en liten puts som får mig och mina kunder att le. Roligt!
På tal om roligt; det är något jag hoppas på att morgondagen bjuder på, då det är stor fancy jubileumsfest för hela "Köpis" personal. Lite roligt behövs!

Vem försöker jag lura? facebook kommer aldrig bli ens i närheten av färgen grå, facebook är mitt solsken (läs liv).






Sulkompis!


Scorett Solemate - Preimär!

Nu startar vid Scorett Solemate - bonus på allt du handlar! Eftersom du precis som vi ÄLSKAR skor, tror vi att du vill bli vår "själsfrände" eller sulkompis, hur du nu vill se det. Som medlem i Scorett Solemate får du bonuspoäng på allt du handlar. De förvandlas till värdecheckar som du sedan... kan använda till att uppdatera din skogarderob.

Falling to pieces

 

Jag får ofta slag på fingrarna över vad jag skriver här i bloggen. Ibland smäller det hårt, ibland märks det knappt och en hel del gånger så är det välförtjänta slag som genast smärtar och får mig att ta bort publiceringar och kommentarer. Rader som är mörkare än svart bläck sårar inte bara människor i min omgivning utan även mig själv, inte alltid på en gång... men i slutändan så är det bara hemskt onödigt för alla inblandade. Vet människor som förmedlar ord och känslor genom blickar, gester och till och med via talan. Den sistnämnde är hjälten i mina ögon. Själv har jag bara skriften till vapen, och sköld för den delen. Kanske mest till sköld, som jag för det mesta tar skydd bakom. Med orden gör jag mycket. Ibland försöker jag synas genom dem. Förskräckligt nog ibland såra, göra illa och smärta med. Jag önskar så innerligt att jag lika enkelt kunde rädda, smeka och hela med dem.

I helgen var jag närmare ett slagsmål än vad jag någonsin varit tidigare. Denna gång var det jag bakom spakarna (nävarna). Vid min sida hade jag vreden. Får inte utelämna att alkohol och hjärtesorg var inblandat i denna sorgliga bild. Inte ett enda fysiskt slag utdelades, endast en skjorta vart skrynklig och en jacka skrapad mot sten. Det gick lika snabbt som det var dumt. Hårda grepp lossades enkelt och ursäkter utdelades. Ord och agerande som på så många sätt gjorde mig till en sämre människa nyttjades flitigare än någonsin. Känner mig splittrad. Lika splittrad och förvirrad som raderna är luddiga i detta inlägg...

 

Bit ihop! Äta, jobba, bajsa, sova - Äta, jobba, bajsa, sova - Äta, jobba, bajsa, sova... för att inte falla i bitar.

 

 


Ordmissbruk och landet

Detta sommarväder är fantastiskt! Hoppas det i fortsättningen på oss hälsar lika ofta som jag missbrukar ordet fantastiskt. Jag vill bara sola och få lite äkta färg. Sån där som tar lite tid, som avkopplar... ni vet. Denna varma sol får solariumbränna att påminna om inrökt lägenhet, gult och bara jävligt ofräscht. Det passar mig perfecto att tillbringa ett par lediga dagar hemma hos mamma i Österfärnebo. Det må vara skog och noll mottagning om man som jag har 3 som operatör - men framför allt så är det förbannat charmigt! Jag vill bara åka folkracebil, slå mygg och dricka olaglig sprit från grannens källare. Blir det ingen utlandsresa i sommar så blir det absolut några dagar ute på charmiga landet. Det vore fantastiskt skönt. 

Vad gäller helgens bravader så vart tjugoårsfesten för Patricia Ekström fantastiskt lyckad. I alla fall på de flesta plan. Bilder kommer snart på fantastiska facebook! 






 


*Blipp*


Godmorgon! Igår hade vi inventering på jobbet, vi lade ifrån oss papper och penna (elektronisk avläsardosa) vid midnatt. Idag har vi fortsättning av inventering på jobbet, det är idag vi rättar alla eventuella fel som ukommit igår - vi startar kl 06:30. Taggad till tusen, mest eftersom jag vet att jag inte räknat en sko fel av alla de nästan (hör och häpna) 10 000 skor vi har på vårt lager!

*BLIPP*BLIPP*BLIPP*BLIPP*BLIPP*BLIPP*BLIPP*BLIPP*BLIPP*BLIPP*
*BLIPP*BLIPP*BLIPP*BLIPP*... ända till 2791 artiklar - that's me - John.





JAM PUNSCH


This classic blue denim jacket with ripped inner back neck is the perfect jacket to hand on for spring and summer.

 

 




 

Förbannat snygg. Göm min plånbok! Skjut mig!  ACNE har gjort det igen...

 


Luftfiol i kalsonger

Jag är säkert sist i Sverige att falla pladask för Lars Winnerbäck. Det känns hiskeligt bra att hysa stor beundran för en man min far avskyr, mina vänner både spillt vin och tårar till såhär i efterhand. Att upptäcka texter och musik som får mig att dansa nyktert. Spela luftfiol och sjunga falskt i kalsonger genom hela lägenheten. Inte bara falskt utan oftast bara få ord som sedan tynar ut i överröstande nynnande av texter jag ännu inte kan. Men snart kan jag dem alla. Om inte för många bussresor till och från jobbet, sena nätter och ensama dagar sjunger jag duett med Lars. Precis som jag gör med Håkan, Bruce och så många fler.

Nu tänker jag somna till...


 

 


Lovord

Antalet läsare har rasat i botten, det har även min kreativitet och lust för att skriva. I allafall lust att skriva just här. Text om egentligen ingenting faller i glömska, har inte längre någon prioritet. Inget jag tänker vare sig ursäkta mig för eller få dåligt samvete över. En vacker dag skriver jag krönikor för någon kvällstidning och blir kritiserad för onödiga formuleringar, bittra rader och udda synvinklar på onödiga ting. Då lovar jag er uppdatering. Håll er till tåls.

snygg vagel i ögat!



Random

 

 


RSS 2.0