Copycat again


Scorett må vara eliten av skokedjor inom rikets gränser; bäst personal, flest varumärken, fräschaste butiker och framför allt störst och bäst utbud. Det finns mycket att hylla. Jag är duktig på sådant, har höga tankar om saker och ting, ibland även mig själv. Men vad gör det.
Trots applåder och busvisslingar så gör vi tyvärr det fula snedsteg som så många andra butiker gör. Vi agerar copycat - vi snor helt enkelt designen från någon toppdesigner och gör vår egen version av skorna. Detta låter ju som en dålig sak, men låt mig sätta stopp för vad ni tänker där. Detta är ingen dålig kopia som är framställd i ett nafs eller blänker i konstmaterial - ICKE. Vi har faktiskt inte kopierat rätt av. Dessutom så arbetar vi endast med riktiga material vilket får Skohuset och annat skit att framstå som leksaksbutiker. Den finns i skrivande stund i följande storlekar och färger: 36-41 MARINBLÅ, 36-41 SVART.


(bild bifogas ej)


Varmt välkomna in och kika på denna pärla, det är lika spännande som det låter, so far snyggaste stövletten 2010. Suck on that shoe-aholics!

Vi har öppet:
mån-fre 10-20
lör 10-18
sön 11-18




Kommentarer
Postat av: Jossan

Dom är sååå sjukt snygga!!

2010-01-12 @ 22:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0